Les Amis de Mô is goed bereikbaar.

Auto
Vernet-les-Bains ligt 50 km ten westen van Perpignan. U kunt Perpignan bereiken via de Route du Soleil, maar ook via de Route Nationale. In Perpignan de N116 nemen richting Prades/Andorra. Bij Villefranche-de-Conflent richting Vernet-les-Bains gaan. Na 3 km komt u in Vernet-les-Bains. Na de Gendarmerie, bij de rotonde, direct rechts af (Chemin des Ascarines = doodlopende weg). Volg hier de bordjes Mô tot beneden aan de rivier.

Trein
U kunt met de TGV Perpignan bereiken met maar één overstap in Brussel of Parijs. Vanaf Perpignan gaat er een trein naar Villefranche-de-Conflent. Daar kunt u de bus of een taxi nemen naar Vernet-les-Bains. Op afspraak is het ook mogelijk om door ons van de trein afgehaald te worden.

Bus
Verschillende busmaatschappijen rijden naar de Costa Brava en stoppen in Perpignan. Daar kunt u de trein of de bus naar Villefranche-de-Conflent nemen.

Vliegtuig
Tegenwoordig zijn er diverse vliegmaatschappijen die goedkoop op Barcelona en Girona vliegen. Vanaf deze vliegvelden kan je met de trein naar Perpignan (verder zie trein). Ook is er een vliegveld bij Perpignan: Rivesaltes. Vanuit Nederland zijn er geen directe vluchten, maar vanuit Engeland (Londen) wel.

 


 klik voor een grotere versie