Wanneer u Les Amis de Mô bezoekt kunt u kiezen uit verschillende opties:

Kamperen
Alhoewel Les Amis de Mô geen officiële camping is, is het toch beperkt mogelijk bij ons te kamperen: er kunnen maximaal 15 personen bij ons kamperen.

Op ons terrein stond een prehistorische hut, waarin slaapplaats was voor 4 personen. Deze is helaas ingestort. Kinderen hebben natuurlijk altijd de mogelijkheid zelf hun eigen hut te bouwen en daar een nachtje in door te brengen.

De blokhut
Op het terrein van Les Amis de Mô staat sinds 2000 een blokhut. De blokhut is eenvoudig ingericht: veel licht en hout. De blokhut biedt plaats aan 4 personen. Er staan een tweepersoonsbed van 1.40 x 2.00 m en een stapelbed met 2 eenpersoons bedden. Ieder bed heeft een kussen en beddengoed. De blokhut bevat verder een tafel met 4 stoelen, een (kleding)kastje en enkele (boeken)plankjes.

Op het dak is een zonnepaneel geplaatst waardoor er 's avonds licht is. Voor en naast de blokhut zijn plekjes gecreëerd waar men naar keuze in de zon of in de schaduw kunt zitten. De blokhut biedt uitzicht op onze vijver (met forellen).

In de blokhut is geen sanitair aanwezig. Op korte afstand van de blokhut bevinden zich toiletten, douches en een wasplaatsje. Drinkwater (uit de bron) is op een aantal plaatsen op het terrein te tappen.

U kunt bij Les Amis de Mô maaltijden gebruiken (ook vegetarisch). Wanneer u zelf wilt koken kunt u in overleg gebruik maken van onze buitenkeuken. In het dorp zijn er ook diverse eetgelegenheden. De supermarkt is op 10 minuten loopafstand.

Zelf meenemen
Wij vragen u om zelf biologisch afbreekbare producten mee te brengen: zoals shampoo, zeep en (af)wasmiddel*. Dit in verband met het milieu en de septic tank.

* Biologisch afbreekbare producten zijn tegen een geringe vergoeding
bij ons verkrijgbaar.

Faciliteiten op het terrein
De faciliteiten bij Les Amis de Mô zijn zeer eenvoudig. We hebben 2 toiletten en 2 douches. Er wordt gebruik gemaakt van zonne-energie en het water komt uit de bron (zowel pomp als stromend water). De douche is warm, afhankelijk van hoe de temperatuur overdag is geweest. Het licht werkt ook via zonne-energie. In de avonden wordt vaak een kampvuur gemaakt.

Maaltijden
U kunt de maaltijden bij ons gebruiken. We hebben een (biologische) moestuin waar we de groenten uithalen. Wij serveren ook vegetarische maaltijden. Meestal wordt er buiten gekookt in de buitenkeuken en buiten gegeten. Ter plekke zijn zelfgemaakte producten te koop, zoals jam en limonade. Ook kunt u uw wijn en andere drankjes via ons betrekken.

Prijzen
Prijzen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Reserveren
U kunt rechtstreeks reserveren bij Mô:
telefoon: +31-614041402/+33-612693135.
e-mail: amisdemo@dds.nl

 


 deel van het terrein


 de oude prehistorische hut


 de blokhut in aanbouw


 de blokhut


 overdekte eettafel


 dieren op ons terrein


 bruggetje naar het eiland