Het dorp Vernet-les-Bains ligt op 10 tot 15 minuten loopafstand van ons terrein. Met name in de zomermaanden is hier veel te doen. Drie keer in de week is er markt. Er zijn vele terrassen, wat kroegen en eethuisjes en verschillende winkels. Op het dorpsplein is (in het hoogseizoen) bijna iedere avond wel een activiteit: poppenkast, live muziek, disco of Catelaans dansen, waarbij u niet stil kunt zitten en snel verleid zal worden tot meedansen. De omgeving van Vernet-les-Bains biedt ook talloze mogelijkheden tot het maken van uitstapjes.

Het is een perfect gebied om te wandelen: diverse GR-routes lopen langs het dorp (kaarten zijn beschikbaar) en zelf hebben wij verschillende wandelingen (korte en lange) uitgeschreven. Een tocht met de jeep de bergen in of met het 'gele treintje' vanaf Villefranche-de-Conflent richting Andorra is een aanrader. Er zijn vele (Middeleeuwse) dorpjes, interessante musea, traditionele markten en rommelmarkten in de buurt.

Het strand ligt op 50 km afstand en is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Over de diverse mogelijkheden kunnen wij u uitgebreid informeren.

Kortom, mogelijkheden genoeg voor een vakantie op maat in een fantastische omgeving!

 


 Vernet-les-Bains


 dolmen in de omgeving


 Romeins aquaduct


 de zee op 50 kilometer